Scan for at gå til opskrift
Waldorfsalat med fløde og creme fraiche
Forb. tid 20 minutter min
- 2 dl creme fraiche
- 1 spsk sukker
- fintrevet skal af 1/2 øko citron
- 1 spsk citronsaft
- 150 g druer uden sten
- 2 syrlige æbler (to store eller tre mindre)
- 2 stilke bladselleri (gem lidt blade til pynt)
- 1,5 dl fløde (evt. 2 dl)
- 50 g valnødder
Rør først creme fraiche, sukker, citronskal og citronsaft sammen i en skål.
Skær så druerne i halve, æblerne i tern, bladselleri i tynde skiver og nødder i grove stykker (gem lidt til pynt). Bland det i creme fraiche dressingen (husk stadig at gemme de nødder, du vil pynte med – måske også nogle druer).
Pisk så fløden ikke for stiv, og vend den blidt i salaten, så du bevarer luften i fløden.
Server i en pæn skål, og pynt med druer, valnødder og evt. lidt blade fra bladsellerien.