Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Waldorfsalat med fløde og creme fraiche - helt klassisk

Waldorfsalat med fløde og creme fraiche

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter

Ingredienser

  • 2 dl creme fraiche
  • 1 spsk sukker
  • fintrevet skal af 1/2 øko citron
  • 1 spsk citronsaft
  • 150 g druer uden sten
  • 2 syrlige æbler (to store eller tre mindre)
  • 2 stilke bladselleri (gem lidt blade til pynt)
  • 1,5 dl fløde (evt. 2 dl)
  • 50 g valnødder

Dine egne noter

Tilberedning

  • Rør først creme fraiche, sukker, citronskal og citronsaft sammen i en skål.
  • Skær så druerne i halve, æblerne i tern, bladselleri i tynde skiver og nødder i grove stykker (gem lidt til pynt). Bland det i creme fraiche dressingen (husk stadig at gemme de nødder, du vil pynte med – måske også nogle druer).
  • Pisk så fløden ikke for stiv, og vend den blidt i salaten, så du bevarer luften i fløden.
  • Server i en pæn skål, og pynt med druer, valnødder og evt. lidt blade fra bladsellerien.