Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Varm peanutbuttersauce til indonesisk satay

Varm peanutbuttersauce

Antal 4 personer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet 15 minutter

Ingredienser

  • ½ rød chili (eller efter smag)
  • 2 fed hvidløg
  • 20 g frisk ingefær
  • 4 dl kokosmælk
  • 4 spsk peanutbutter (creamy)
  • 1,5 spsk soya (måske mere, smag til)
  • 1 spsk farin (evt. mere, smag til)
  • 2,5 spsk frisk limesaft (smag til)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Fjern kerner og lameller fra chilien, og hak den fint. Pres hvidløg, og riv ingefær fint.
  • Varm alle ingredienser op i en gryde (vent med limesaften). Lad det koge op langsomt og rør godt rundt, til peanutbutteret er smeltet og fordelt. Smag til med limesaft, soja og farin.