Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Scan for at gå til opskrift
Tyttebærsyltetøj - til vildt og kålsalater
Antal
2
glas
Forb. tid
5
minutter
min
Tilb. tid
15
minutter
min
Samlet
20
minutter
min
Ingredienser
500
g
tyttebær
(evt. fra frost)
½
dl
vand
(eller rødvin!)
225
g
sukker
1
tsk
konserveringsmiddel
1
dl
vand
(kogt)
Kokkens noter
Du kan krydre syltetøjet med fx
fx 1 stjerneanis, 4 kryddernelliker og 1 kanelstang.
Dine egne noter
Klik her for at tilføje dine egne noter til opskriften
Tilberedning
Kog tyttebærrene op med vand (eller rødvin) og evt. krydderier. Rør sukkeret i, og rør, til det er opløst. Kog i 3-4 minutter.
Skold patentglas. Skyl glas og låg indvendigt i en blanding af 1 tsk konserveringsmiddel og 1 dl kogt vand, hæld syltetøjet i glassene, og luk.
Du kan opbevare tyttebærsyltetøjet ved stuetemperatur uden problemer.