Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Tyttebærsyltetøj til vildt og kålsalater

Tyttebærsyltetøj - til vildt og kålsalater

Antal 2 glas
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 20 minutter

Ingredienser

  • 500 g tyttebær (evt. fra frost)
  • ½ dl vand (eller rødvin!)
  • 225 g sukker
  • 1 tsk konserveringsmiddel
  • 1 dl vand (kogt)

Kokkens noter

Du kan krydre syltetøjet med fx fx 1 stjerneanis, 4 kryddernelliker og 1 kanelstang.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Kog tyttebærrene op med vand (eller rødvin) og evt. krydderier. Rør sukkeret i, og rør, til det er opløst. Kog i 3-4 minutter.
  • Skold patentglas. Skyl glas og låg indvendigt i en blanding af 1 tsk konserveringsmiddel og 1 dl kogt vand, hæld syltetøjet i glassene, og luk.
  • Du kan opbevare tyttebærsyltetøjet ved stuetemperatur uden problemer.