Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Tunmousse med smør og creme fraiche

Tunmousse med smør og creme fraiche

Antal 1 portion
Forb. tid 10 minutter

Ingredienser

  • 1 dåse tun naturel (drænet)
  • 100 g smør (stuetemperatur)
  • 1 bundt frisk dild (eller purløg)
  • 1,5 dl creme fraiche (eller græsk yoghurt eller skyr)
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • friskkværnet peber
Tilbehør
  • rugbrød
  • spirer (eller krydderurter til pynt)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Brug en håndmixer og en skål. Start med tun (plukket i mindre stykker) og blødt smør, og pisk det, til det er jævnt.
  • Hak dilden.
  • Tilsæt creme fraiche eller yoghurt, citron, dild, salt og peber, og pisk lidt igen.
  • Smag til med citron, salt og peber.
  • Vupti. Sæt på køl.
  • Server med frisk dild eller løgspirer og evt. lidt citron. På ristet rugbrød eller i en madpakkesandwich.