Scan for at gå til opskrift
Tabouleh salat med quinoa
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 13 minutter min
Køletid 10 minutter min
Samlet 33 minutter min
- 2 dl quinoa (rå)
- salt
- 4 tomater (ca. 300 g)
- 1 agurk (ca. 300 g)
- 1 bundt bredbladet persille (60 g)
- ½ bundt mynte (15 g)
- 4 forårsløg (75 g)
- 4 spsk citronsaft (ca. 1,5 citroner)
- 4 spsk olivenolie (mild)
- salt og friskkværnet peber
- 1 fed hvidløg (valgfrit)
- ½ granatæble (valgfrit)
- ½ citron (til servering)
Imens - forbered resten:
Hak tomaterne fint, vend dem med lidt salt, og lad dem dryppe af i en fintmasket sigte.
Hak agurk, forårsløg, persille og mynte fint.
Bland dressingen af citronsaft, olivenolie og evt. hvidløg. Den skal være meget syrlig.
Når quinoaen er kølet af: Bland salaten med det meste af dressingen – og smag til med salt, peber og evt. den sidste dressing.
Server med citronbåde og evt. granatæblekerner.