Go Back
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Hjemmelavet mysli uden sukker

Sukkerfri mysli til din morgenmad

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 25 minutter

Ingredienser

Du skal bruge:
Prøv evt. også:

Kokkens noter

Opbevar myslien i tætsluttende beholder, fx patentglas eller en condibøtte.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Hak nødder og mandler groft.
  • Bland alle ingredienser godt i en stor skål.
    Tip: Hvis du bruger smør eller kokosolie, skal du smelte det først.
  • Bred blandingen ud på to bageplader. Sæt dem i ovnen, og tænd på 150 grader. Sæt uret på 10 minutter. Vend rundt i myslien, og sæt uret igen på 5 minutter (måske mere, det kan du vurdere, når du vender rundt). Det hele skal være gyldent, inden du tager pladerne ud.
  • Lad müslien køle af.