Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Hjemmelavet mysli uden sukker

Sukkerfri mysli til din morgenmad

Antal 1 portion
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet 25 minutter

Ingredienser

Du skal bruge:
Prøv evt. også:

Kokkens noter

Opbevar myslien i tætsluttende beholder, fx patentglas eller en condibøtte.

Tilberedning

  • Hak nødder og mandler groft.
  • Bland alle ingredienser godt i en stor skål.
    Tip: Hvis du bruger smør eller kokosolie, skal du smelte det først.
  • Bred blandingen ud på to bageplader. Sæt dem i ovnen, og tænd på 150 grader. Sæt uret på 10 minutter. Vend rundt i myslien, og sæt uret igen på 5 minutter (måske mere, det kan du vurdere, når du vender rundt). Det hele skal være gyldent, inden du tager pladerne ud.
  • Lad myslien køle af.