Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Rødbedechips i ovn nemt

Sprøde rødbedechips i ovn

Antal 1 portion
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet 1 time 15 minutter

Ingredienser

  • 3 rødbeder (jeg brugte de lange)
  • 1,5 spsk soya sauce
  • 4 spsk olivenolie
  • flagesalt

Tilberedning

  • Skur rødbederne, og trim dem i enderne (du skal ikke skrælle).
  • Snit dem i tynde skiver (bedst på mandolinjern).
    Tip: Du kan også bruge tyndskræller og lave lange rødbedechips.
  • Vend dem i olie og soya, så de er dækket på alle flader.
  • Fordel dem i ét lag på bagepapir (2 plader).
  • Sæt dem ind i ovnen, og tænd på 125 grader varmluft. Giv dem ca. 50 minutter, til de er sprøde.
  • Drys med flagesalt, og lad dem køle af på bagepapiret.
  • Opbevar i tætsluttende beholder, til de skal bruges.