Scan for at gå til opskrift
Sprøde rødbedechips i ovn
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 50 minutter min
Samlet 1 time t 15 minutter min
- 3 rødbeder (jeg brugte de lange)
- 1,5 spsk soya sauce
- 4 spsk olivenolie
- flagesalt
Skur rødbederne, og trim dem i enderne (du skal ikke skrælle).
Snit dem i tynde skiver (bedst på mandolinjern).Tip: Du kan også bruge tyndskræller og lave lange rødbedechips. Vend dem i olie og soya, så de er dækket på alle flader.
Fordel dem i ét lag på bagepapir (2 plader).
Sæt dem ind i ovnen, og tænd på 125 grader varmluft. Giv dem ca. 50 minutter, til de er sprøde.
Drys med flagesalt, og lad dem køle af på bagepapiret.
Opbevar i tætsluttende beholder, til de skal bruges.