Scan for at gå til opskrift
Spinatvafler med havregryn
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet 30 minutter min
- 75 g spinat
- 3 æg
- 2¼ dl mælk
- 100 g havregryn
- ½ tsk salt
- 1 spsk loppefrøskaller (fx HUSK (eller 1,5 spsk mel))
- olie til stegning
Blend alle ingredienser sammen med en stavblender – eller den maskine, du nu har til at blende med. Lad dejen hvile, mens du tænder vaffeljernet på max. Og venter, til det er varmt. Dejen samler sig og bliver lidt tykkere, når den har stået 5-10 minutter.
Pensl vaffeljernet – både den øverste og den nederste del – og steg vaflerne, til de får lidt farve. Jeg får ca. 8 store vafler af portionen.
Fyld dine spinatvafler med det, du har lyst til. Du kan se mit fyld her nedenfor …