Scan for at gå til opskrift
Spidskålssalat med hindbær, feta og hindbærdressing
Forb. tid 20 minutter min
Til spidskålssalaten skal du bruge:
- 400 g spidskål (gerne både rød og hvid)
- ½ agurk
- 1 håndfuld babyspinat
- 100 g feta
- ½ dl mandler
- 150 g hindbær (friske)
Til hindbærdressingen skal du bruge:
- ½ dl hindbær
- 1 spsk æblecidereddike (evt. hindbæreddike)
- ½ dl olivenolie
- ¼ tsk dijonsennep
- ½ fed hvidløg
- salt og friskkværnet peber
Rist mandlerne på panden.
Snit spidskålen fint, evt. på mandolinjern. Skær agurken igennem på langs, og fjern evt. kernerne med en teske. Snit de to halve agurker i skiver. Bland spidskål og de halve agurkeskiver med spinatbladene, smuldr fetaen henover, og pynt med hindbær og ristede, groft hakkede mandler.
Mos de friske hindbær med en gaffel. Ryst så dressingen godt sammen i et glas med låg, og fordel del over salaten. Voilá!