Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Spidskålssalat med hindbær - sommerens bedste salat

Spidskålssalat med hindbær, feta og hindbærdressing

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter

Ingredienser

Til spidskålssalaten skal du bruge:
  • 400 g spidskål (gerne både rød og hvid)
  • ½ agurk
  • 1 håndfuld babyspinat
  • 100 g feta
  • ½ dl mandler
  • 150 g hindbær (friske)
Til hindbærdressingen skal du bruge:
  • ½ dl hindbær
  • 1 spsk æblecidereddike (evt. hindbæreddike)
  • ½ dl olivenolie
  • ¼ tsk dijonsennep
  • ½ fed hvidløg
  • salt og friskkværnet peber

Dine egne noter

Tilberedning

  • Rist mandlerne på panden.
  • Snit spidskålen fint, evt. på mandolinjern. Skær agurken igennem på langs, og fjern evt. kernerne med en teske. Snit de to halve agurker i skiver. Bland spidskål og de halve agurkeskiver med spinatbladene, smuldr fetaen henover, og pynt med hindbær og ristede, groft hakkede mandler.
  • Mos de friske hindbær med en gaffel. Ryst så dressingen godt sammen i et glas med låg, og fordel del over salaten. Voilá!