Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Salat med savojkål og æbler – savojkålsalat

Salat med savojkål og æbler

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter

Ingredienser

Til salaten skal du bruge:
  • savojkål
  • 30 g valnødder
  • 2 dl edamamebønner (kan udelades)
  • 2 syrlige æbler (jeg foretrækker danske Elstar)
Til dressingen skal du bruge:
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 spsk ravigottesauce
  • 1 spsk lys eddike (jeg bruger æblecidereddike)
  • ½ citron (skal og 1 spsk saft)
  • 1 tsk flydende honning (valgfrit)
  • salt (peber)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Snit kålen fint. Fint, altså! Gerne med foodprocessor eller mandolinjern. Hak valnødderne groft.
  • Ryst dressingen sammen i et glas med låg.
  • Vend kål, edamamebønner og de fleste valnødder sammen med en passende mængde dressing.
    Der er sikkert dressing til en ekstra gang.
  • Fordel salaten i et fad. Snit æblerne i fine både, pynt salaten med dem og med de sidste valnødder.