Scan for at gå til opskrift
Mexicansk bønnesalat
Forb. tid 25 minutter min
Til salaten skal du bruge:
- 1 dåse kidney bønner
- 1 dåse sorte bønner
- 1 majskolbe (eller 1 lille dåse majs)
- 1 rød peber
- 1 mango (kan erstattes af 250 g cherrytomater)
- 2 avocado
- 1 rødløg (medium)
- 1 dl frisk koriander (groft hakket)
Til dressingen skal du bruge:
Dræn og skyl bønnerne.
Tilbered majs, fx: Giv majskolben 4 minutter i mikroovn v. fuld effekt. Skær så bunden af, og ryst kolben ud af bladene. Skær majskernerne af med en skarp kniv. (Alternativt: Dræn majs fra dåse).
Hak peberfrugt i tern. Skræl mangofrugten og skær den i lidt større tern. Udsten avocado, og skær kødet i tern som mangoen. Pil løg, og snit det i små tern.
Pil bladene af korianderstilkene, og hak bladene groft.
Bland alle ingredienser.
Sådan laver du dressingen: