Scan for at gå til opskrift
Mexicansk bønnesalat
Forb. tid 25 minutter min
Til salaten skal du bruge:
- 240 g tilberedte kidneybønner
- 240 g tilberedte sorte bønner
- 1 majskolbe (eller 1 lille dåse majs)
- 1 rød peberfrugt
- 1 moden mango (kan erstattes af 250 g cherrytomater)
- 2 modne avocados
- 1 rødløg (medium)
- 1 dl groft hakket frisk koriander
Til dressingen skal du bruge:
- 4 spsk limesaft
- 1 dl rapsolie
- 2 passionsfrugter (frugtkødet)
- ½ tsk salt
- ½ tsk løgpulver
- ½ tsk sød paprika
- ½ tsk tørret oregano
- chiliflager efter smag
Dræn og skyl bønnerne.
Tilbered majs, fx: Giv majskolben 4 minutter i mikroovn v. fuld effekt. Skær så bunden af, og ryst kolben ud af bladene. Skær majskernerne af med en skarp kniv. (Alternativt: Dræn majs fra dåse).
Hak peberfrugt i tern. Skræl mangofrugten og skær den i lidt større tern. Udsten avocado, og skær kødet i tern som mangoen. Pil løg, og snit det i små tern.
Pil bladene af korianderstilkene, og hak bladene groft.
Bland alle ingredienser.
Sådan laver du dressingen: