Scan for at gå til opskrift
Mangosalsa med ananas og koriander
Forb. tid 20 minutter min
- 1 mango (blød og moden)
- ½ frisk ananas
- 3 passionsfrugter (kan udelades)
- 1 rødløg (lille)
- 1 bundt koriander (eller efter smag)
- 1 rød chili (tjek styrken og juster!)
- 1 lime (saften, måske mere)
- 2 spsk olie
- salt
Skær kødet af mangoen, og fjern skrællen. Skær frugten i tern, og put den i en skål.
Skær ananas i skiver, fjern skallen og stokken, og skær frugten i tern. Op til mangoen i skålen.
Halver passionsfrugterne, og skrab kødet ned til frugtternene.
Pil rødløget, og skær det i fine både eller tern.
Skyl koriander og chili. Nip bladene af korianderen, hak dem. Fjern frøstanden fra chilien, og hak chilien fint. Op i skålen (gem evt. lidt koriander til pynt).
Pres limesaft over, tilsæt olien, drys med lidt salt, og vend rundt. Smag til med salt og evt. med mere lime. Servér!