Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Mangosalsa med ananas og koriander

Mangosalsa med ananas og koriander

Antal 4 personer
Forb. tid 20 minutter

Ingredienser

  • 1 mango (blød og moden)
  • ½ frisk ananas
  • 3 passionsfrugter (kan udelades)
  • 1 rødløg (lille)
  • 1 bundt koriander (eller efter smag)
  • 1 rød chili (tjek styrken og juster!)
  • 1 lime (saften, måske mere)
  • 2 spsk olie
  • salt

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skær kødet af mangoen, og fjern skrællen. Skær frugten i tern, og put den i en skål.
  • Skær ananas i skiver, fjern skallen og stokken, og skær frugten i tern. Op til mangoen i skålen.
  • Halver passionsfrugterne, og skrab kødet ned til frugtternene.
  • Pil rødløget, og skær det i fine både eller tern.
  • Skyl koriander og chili. Nip bladene af korianderen, hak dem. Fjern frøstanden fra chilien, og hak chilien fint. Op i skålen (gem evt. lidt koriander til pynt).
  • Pres limesaft over, tilsæt olien, drys med lidt salt, og vend rundt. Smag til med salt og evt. med mere lime. Servér!