Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Majssalsa med lime og koriander

Majssalsa med lime og koriander

Antal 4 personer
Forb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 150 g majskerner (gerne friske majs, ca. 2 kolber)
  • 250 g små tomater (fx cherrytomater)
  • ½ bundt koriander
  • ½ rødløg
  • 3 spsk limesaft
  • 4 spsk olivenolie
  • salt
  • friskkværnet peber

Kokkens noter

Du kan tilberede majs i mikroovnen - meget simpelt:
Læg en hel majs med blade og hele molevitten ind i mikroovnen, og giv den 3-4 minutter på max effekt. Tag så fat i spidsen af majsen med et rent viskestykke, og skær bunden af. Nu kan du ryste majskolben ud af sit gemmested – bare hold fast om bladene i toppen. Ud kommer den, helt uden blade og tråde. 
Skær kernerne af de let afkølede kolber med en skarp kniv.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Skyl tomater og koriander. Skær tomaterne i kvarte, og hak koriander groft.
  • Pil rødløget og skær det i tynde både.
  • Bruger du friske majs - se tip om tilberedning nedenfor.
  • Bland alle ingredienser, og smag til med salt og peber.