Scan for at gå til opskrift
Lynhurtig hindbærtærte
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 35 minutter min
Samlet 45 minutter min
- 3 æg
- 225 g sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 150 g hvedemel
- 1 citron (økologisk, brug kun skallen)
- 300 g hindbær (gerne fra frost)
- smør (til formen)
Til servering:
- Flormelis
- Flødeskum eller creme fraiche
Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Smør et tærtefad godt med smør.
Pisk æg og sukker, til det skummer.
Riv citronskal fint, og tilsæt sammen med melet. Bland godt.
Bred dejen ud i fadet. Fordel hindbærene ovenpå.
Bag kagen i ca. 35 minutter, til den har fået lidt farve. Tip: Du kan også bage i muffinforme - bagetiden er kortere, ca. 20 minutter. Drys evt. med flormelis, og server med flødeskum eller creme fraiche.