Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Lynhurtig hindbærtærte

Lynhurtig hindbærtærte

Antal 8 stykker
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet 45 minutter

Ingredienser

  • 3 æg
  • 225 g sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 150 g hvedemel
  • 1 citron (økologisk, brug kun skallen)
  • 300 g hindbær (gerne fra frost)
  • smør (til formen)
Til servering:
  • Flormelis
  • Flødeskum eller creme fraiche

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Smør et tærtefad godt med smør.
  • Pisk æg og sukker, til det skummer.
  • Riv citronskal fint, og tilsæt sammen med melet. Bland godt.
  • Bred dejen ud i fadet. Fordel hindbærene ovenpå.
  • Bag kagen i ca. 35 minutter, til den har fået lidt farve.
    Tip: Du kan også bage i muffinforme - bagetiden er kortere, ca. 20 minutter.
  • Drys evt. med flormelis, og server med flødeskum eller creme fraiche.