Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Laks i ovn med feta og soltørrede tomat

Laks i ovn med feta og soltørrede tomater

Antal 4 personer
Forb. tid 8 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet 20 minutter

Ingredienser

  • 500 g laks (4 portionsstykker)
  • 4 spsk fetaost (blød)
  • 4 spsk soltørrede tomater (i olie, drænede)
  • 1 bundt frisk basilikum

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad.
  • Hak feta, soltørrede tomater og basilikum. Mos det sammen med en gaffel, og læg det ovenpå laksen. Sæt i ovnen, når den er varm, og gi’ dem 12-15 minutter (kan variere med tykkelsen). Hold øje og tjek, at laksen er gennemstegt, før du serverer.