Scan for at gå til opskrift
	
        
            
				
				
				
				
				Hindbæreddike
				
				
                
				Tilb. tid 15 minutter min
 
			 
         
     
 
	
  		Hindbæreddike - du skal bruge:
 
		
		
		
	 
	
		Kog hindbærrene op med 2 dl æblecidereddike. Lad det simre ved lav varme i 10 minutters tid.Se tip 1 og 2 under opskriften. Skold dit opbevaringsglas eller -flaske. Skyl det evt. med konserveringsmiddel (fx Atamon).Se tip 3 under opskriften. Hæld hindbær og eddike op i en fintmasket sigte, og lad eddiken løbe igennem. Pres hindbærrene fx med en ske, så du får al saften og smagen med.
Opbevar eddiken i køleskabet under tætsluttende låg. Den bundfælder lidt, det er helt som det skal være. Hvis du har været grundig med at desinficere glas/flaske, kan den holde sig i måneder.