Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Hindbærdressing og hindbæreddike-4

Hindbæreddike

Antal 1 flaske
Tilb. tid 15 minutter

Ingredienser

Hindbæreddike - du skal bruge:
  • 200 g hindbær
  • 2 dl neutral eddike (fx æblecidereddike)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Kog hindbærrene op med 2 dl æblecidereddike. Lad det simre ved lav varme i 10 minutters tid.
    Se tip 1 og 2 under opskriften.
  • Skold dit opbevaringsglas eller -flaske. Skyl det evt. med konserveringsmiddel (fx Atamon).
    Se tip 3 under opskriften.
  • Hæld hindbær og eddike op i en fintmasket sigte, og lad eddiken løbe igennem. Pres hindbærrene fx med en ske, så du får al saften og smagen med.
  • Opbevar eddiken i køleskabet under tætsluttende låg. Den bundfælder lidt, det er helt som det skal være. Hvis du har været grundig med at desinficere glas/flaske, kan den holde sig i måneder.