Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Guacamole - avocadodippen til mexicansk mad

Guacamole - dippen til mexicansk mad

Antal 4 personer
Forb. tid 15 minutter

Ingredienser

  • 3 avocados (modne)
  • 1 lime (ca. 2 spsk saft)
  • 1 bundt koriander (efter smag)
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tomat (lille)
  • ½ rød chili
  • ¼ rød peber
  • ¼ rødløg
  • salt

Dine egne noter

Tilberedning

  • Pres limesaften. Mos avocadoerne med limesaften. Brug en gaffel på en flad tallerken eller et spækbræt.
  • Hak koriander, ikke for fint.
  • Pil og pres hvidløget.
  • Halver tomaten, og fjern kernerne, så din guacamole ikke bliver for våd. Hak resten af tomaten fint.
  • Udkern chilien, og hak den fint. Test, hvor stærk den er, og juster mængden efter det.
  • Fjern kerner fra peberfrugten, og hak den fint.
  • Pil rødløget, og hak det fint.
  • Bland det hele i hånden, og smag til.