Scan for at gå til opskrift
Guacamole - dippen til mexicansk mad
Forb. tid 15 minutter min
- 3 avocados (modne)
- 1 lime (ca. 2 spsk saft)
- 1 bundt koriander (efter smag)
- 1 fed hvidløg
- 1 tomat (lille)
- ½ rød chili
- ¼ rød peber
- ¼ rødløg
- salt
Pres limesaften. Mos avocadoerne med limesaften. Brug en gaffel på en flad tallerken eller et spækbræt.
Hak koriander, ikke for fint.
Pil og pres hvidløget.
Halver tomaten, og fjern kernerne, så din guacamole ikke bliver for våd. Hak resten af tomaten fint.
Udkern chilien, og hak den fint. Test, hvor stærk den er, og juster mængden efter det.
Fjern kerner fra peberfrugten, og hak den fint.
Pil rødløget, og hak det fint.
Bland det hele i hånden, og smag til.