Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Grissini med rosmarin og rugmel – den sunde snack!

Grissini med rosmarin og rugmel

Antal 20 stk.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet 45 minutter

Ingredienser

Du skal bruge:
  • 1,5 dl vand
  • 15 g gær
  • 75 g rugmel
  • 100 g hvedemel
  • 1 gren frisk rosmarin (eller 1 tsk tørret)
  • 1 tsk salt

Dine egne noter

Tilberedning

  • Opløs gæren i vandet, og ælt dejen sammen i en skål. Lad den hæve på køkkenbordet til dobbelt størrelse (en time eller deromkring – ikke så afgørende).
  • Del dejen i 20 lige store stykker, og rul dem ud til tynde pølser på ca. 25 cm. Læg dem på bagepapir på to bageplader (læg dem på tværs, det passer med længden).
  • Tænd ovnen på 175 grader varmluft, og lad grissinierne hæve lidt så længe. Når ovnen er varm nok: Sæt pladerne ind, og bag dem ca. 25 minutter, til de er lysebrune og sprøde. Måske lidt længere – se tip nedenfor.
  • Gem dem i en lufttæt beholder, hvis du ikke spiser dem med det samme.