Start med at sætte bulgur over. Kog den i letsaltet vand i ca. 20 minutter. Køl af.
Imens: Pil bladene af to af majskolberne. Opvarm 1 spsk olivenolie på en pande, der er stor nok til to majskolber. Sæt den til medium-høj varme. Læg de to majskolber i den varme olie, og lad dem tage farve. Vend dem rundt undervejs - det tager i alt ca. 12 minutter. Sæt dem til side og lad dem køle af.
Imens, tilbered den sidste majskolbe i mikroovnen: Læg den ind med bladene på, og giv den fuld effekt i 3,5 minut. Lad den køle lidt af.
Dressingen: Kør alle ingredienser i en minihakker. Smag til.
Rist græskarkernerne på en pande. Hak koriander og mynte groft. Skær det sidste halve skalotteløg i tynde ringe. Skær de to avocados i tern.
Når de ristede majskolber er kølet nok af, til du kan håndtere dem: Skær kernerne af, og put dem i en skål. Læg den sidste kolbe på et skærebræt, at skær bunden af (så alle blade bliver skåret over). Hold så fast i toppen af bladene, og vrik kolben ud. Skær også kernerne af den. Op i skålen sammen med bulgur, avocados i tern, chiliflager, koriander, mynte, græskarkerner og smuldret fetaost.Tip: Gem lidt majskerner, feta og græskarkerner til pynt, hvis du synes.