Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Brownie med påskeæg - påskebrownie

Brownie med påskeæg - påskebrownie

Antal 24 stykker
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet 1 time

Ingredienser

  • 250 g chokolade 70 %
  • 125 g smør
  • ½ tsk flagesalt
  • 4 æg
  • 250 g sukker
  • 100 g farin
  • 75 g mel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk kakao
Til pynt:
  • 160 g påskeæg (mandelæg)

Dine egne noter

Tilberedning

  • Tænd ovnen på 175 grader over/undervarme. Beklæd metalformen med bagepapir.
  • Skær smørret i tykke skiver, og smelt det langsomt ved svag varme. Hak chokoladen groft imens. Tag så smørret af varmen, og smelt chokoladen i smørret, mens du rører rundt. Tilsæt også saltet. Når det er jævnt, køl det helt af.
  • Hak påskeæggene meget groft.
  • Pisk så æg, sukker og farin sammen, til det bliver luftigt (ca. 4 minutter). Vend æggeblandingen i med en dejskraber.
  • Sigt mel, vaniljesukker og kakao i, og rør til dejen er jævn. Hæld dejen i formen, som du forinden har beklædt med bagepapir. Drys hakkede påskeæg over.
  • Bag din brownie i ca. 30 minutter, måske lidt mere. Den skal være lidt underbagt i midten, så den får den rigtige chewy brownieskonsistens. Afkøl din brownie i formen, og skær den ud i ca. 24 stykker.