Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Bløde tacos med majsmel - hjemmelavede tacos

Bløde tacos med majsmel

Antal 12 stk.
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet 30 minutter

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 50 g fuldkornsmajsmel
  • 1 tsk salt (6-7 g)
  • 2 spsk olie (fx raps)
  • 175 g kogende vand (1 3/4 dl)

Kokkens noter

Se tips til fyld nedenfor.

Dine egne noter

Tilberedning

  • Lav dejen i en skål – enten i hånden eller på maskine. Start med de tørre ingredienser og olien, og tilsæt så det opvarmede vand, til du har en sammenhængende dej. Kan være, du skal bruge lidt mere eller lidt mindre. Dejen skal være blød, men ikke for klistret.
    Tip: Det er nemmest at få dejen glat med opvarmet vand. Brug evt. mikroovnen til det.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord, og del den i 12 lige store stykker. Rul dem til kugler, og læg et fugtigt viskestykke over.
  • Varm så en pande op til god middelvarme, og rul dine tacos ud en ad gangen. Rul helt tyndt ud til 16-17 cm i diameter, og steg dem på en tør pande ca. 1 minut først, vend og steg videre ca. 1/2 minut, til de har taget lidt farve.
  • Pak de færdige tacos i et rent viskestykke, så de holder sig bløde. Når de er kølet af, kan du også gemme dem i en pose, hvis de ikke skal spises med det samme.