Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Asiatisk dressing med miso

Asiatisk dressing med miso

Antal 2 dl
Forb. tid 10 minutter

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 skalotteløg
  • 15 g frisk ingefær (valgfrit)
  • 2 spsk soya
  • 2 spsk balsamico eddike
  • 2 spsk vineddike
  • 1 spsk miso (efter eget valg)
  • 1 spsk brun farin
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 spsk rapsolie
  • 2 spsk sesamolie

Dine egne noter

Tilberedning

  • Pil hvidløg og skalotteløg, og skær i grove tern. Trim ingefæren, og skær i tynde skiver.
  • Tilbered dressingen med en blender eller stavblender: Put hvidløg, skalotteløg, ingefær (evt.), soya, balsamico, vineddike, miso og farin i blenderen, og kør, til det er findelt og jævnt.
  • Tilsæt olivenolie, rapsolie og sesamolie, og kør, til dressingen er jævn.
  • Hæld dressingen i et opbevaringsglas eller en flaske, og opbevar på køl.