Scan for at gå til opskrift
Asiatisk dressing med miso
Forb. tid 10 minutter min
- 2 fed hvidløg
- 1 skalotteløg
- 15 g frisk ingefær (valgfrit)
- 2 spsk soya
- 2 spsk balsamico eddike
- 2 spsk vineddike
- 1 spsk miso (efter eget valg)
- 1 spsk brun farin
- 3 spsk olivenolie
- 4 spsk rapsolie
- 2 spsk sesamolie
Pil hvidløg og skalotteløg, og skær i grove tern. Trim ingefæren, og skær i tynde skiver.
Tilbered dressingen med en blender eller stavblender: Put hvidløg, skalotteløg, ingefær (evt.), soya, balsamico, vineddike, miso og farin i blenderen, og kør, til det er findelt og jævnt.
Tilsæt olivenolie, rapsolie og sesamolie, og kør, til dressingen er jævn.
Hæld dressingen i et opbevaringsglas eller en flaske, og opbevar på køl.