Go Back
+ servings
Scan for at gå til opskrift
QR Code
Æggewraps med squash

Æggewraps med squash

Antal 4 personer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Samlet 30 minutter

Ingredienser

  • 4 æg
  • 40 g ost (fx cheddar )
  • 1 squash
  • 2 dl kikærtemel
  • ½ tsk salt
  • 1 dl mælk (måske lidt mere)
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk tørret timian (eller oregano)
  • olivenolie til stegning

Dine egne noter

Tilberedning

  • Riv squash og ost groft, og bland dem med de øvrige ingredienser, bare med en blød dejskraber – til du har en jævn dej.
  • Varm en pande op til godt middelvarme (fx 7 ud af 9), giv den olivenolie, og fordel ca. 1,5 dl af dejen på panden. Bred den ud med din bløde dejskraber. Steg et halvt minuts tid, og skru ned til middelvarme (ca. 5 ud af 9 på mit komfur). Steg videre i 4 minutter.
  • Vend pandekagen, skru lidt op igen, og steg den færdig 1-2 minutter. Gentag med resten af dejen, til du har 4 æggewraps.
  • Server med det fyld, du har lyst til.