Scan for at gå til opskrift
Æggewraps med squash
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 25 minutter min
Samlet 30 minutter min
- 4 æg
- 40 g ost (fx cheddar )
- 1 squash
- 2 dl kikærtemel
- ½ tsk salt
- 1 dl mælk (måske lidt mere)
- friskkværnet peber
- 1 tsk tørret timian (eller oregano)
- olivenolie til stegning
Riv squash og ost groft, og bland dem med de øvrige ingredienser, bare med en blød dejskraber – til du har en jævn dej.
Varm en pande op til godt middelvarme (fx 7 ud af 9), giv den olivenolie, og fordel ca. 1,5 dl af dejen på panden. Bred den ud med din bløde dejskraber. Steg et halvt minuts tid, og skru ned til middelvarme (ca. 5 ud af 9 på mit komfur). Steg videre i 4 minutter.
Vend pandekagen, skru lidt op igen, og steg den færdig 1-2 minutter. Gentag med resten af dejen, til du har 4 æggewraps.
Server med det fyld, du har lyst til.