
Jeg har fået et crush på pandebrød! Så hvad gør jeg, når jeg står med en marokkansk gryderet – jeg laver selvfølgelig marokkanske pandebrød! Superbløde og saftige indeni, sprøde udenpå og med det der lidt ristede pandelook, jeg elsker.
Pandebrød er også et hit for dig, der måske ikke er så gode venner med din ovn :-)
Madbrød med nordisk hvad-for-noget?
Det marokkanske pandebrød er et supergodt madbrød, lidt som naanbrød, bare tungere og mere mættende. Og det er her, det nordiske kommer ind i billedet. Spelt. Og fuldkorn. Plus – og så er vi tilbage sydpå – en dåse kikærter. Protein i dit madbrød, det viste sig at være en fremragende ide!
Du kan også bruge fx butter beans.
Begynd i god tid …
Lad dejen hæve køligt og længe. Mindst 12 timer, gerne længere. Det giver brødene en god smag – og dejlig, let syrlig duft.