Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Laks med feta og soltørret tomatVi har en svaghed for laks, vi har en for fetaost, og vi har en for soltørrede tomater. Så hvorfor ikke? Laks i ovn med feta og soltørret tomat har det hele

Opskrift på laks i ovn med feta og soltørret tomat

Du skal bruge – pr. person:

1 stk laks
1 spsk blød fetaost
1 spsk finthakkede soltørrede  tomater (dem i olie)

Sådan:
Tænd ovnen på 200 °C.
Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad. Mos feta og soltørret tomat sammen og læg det ovenpå laksen. Ind i den varme ovn, og gi’ det 8-10 minutter. Hold øje og tjek, at laksen er gennemstegt, før du serverer.

Vi fik lækkert tilbehør til fisken:
Portobellosvampe med fyld: Hak og rist stokkene fra svampene med lidt hvidløg, rødløg, salt og peber. Fyld det i svampehovederne, og giv dem 15 minutter i ovnen sammen med fisken.
Søde kartofler: Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Vend dem i olie, salt og peber, og læg dem på en plade med bagepapir. De skal have ca. 20 minutter i ovnen.
Rucola med friske, ristede asparges (rist dine asparges, før du sætter laksen i ovnen. De må gerne køle lidt af).

Tilbehør til fisk

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *