Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page
Hop til opskriften
()
Laks i ovn med feta og soltørret tomat

Vi har en svaghed for laks, vi har en for fetaost, og vi har en for soltørrede tomater. Så hvorfor ikke? Laks i ovn med feta og soltørret tomat har det hele.

Tilbehør til laks – prøv fx:

Ge

Hvor glad er du for opskriften?

Giv 1-5 hjerter

Laks i ovn med feta og soltørrede tomater

Aftensmad

Rækker til: 2

Forberedelse: 5 minutter

Tilberedning: 10 minutter

Du skal bruge:

  • 2 stk laks (portionsstykke)

  • 2 spsk blød fetaost

  • 2 spsk finthakkede soltørrede tomater (dem i olie)

  • 10 store blade frisk basilikum

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

  2. Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad.

  3. Mos feta og soltørret tomat sammen med hakket basilikum, og læg det ovenpå laksen. Sæt i ovnen, når den er varm, og gi’ dem 12-15 minutter (kan variere med tykkelsen). Hold øje og tjek, at laksen er gennemstegt, før du serverer.

Fik du prøvet opskriften?

Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller hvis du er på Instagram: Tag @muttionline eller #muttionline på dine billeder. Så kigger jeg med. Tak!

Laks i ovn med feta og soltørret tomat

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.