Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Kartoffelsuppe med rosmarinBillig og hurtig suppe, der mætter.

Du skal bruge:
1,5 kg kartofler
2 løg
2 fed hvidløg
Olivenolie
Rosmarin
Peber
Salt
1 l grøntsagsbuillon
1 dl piskefløde

Sådan:
Skær løg og kartofler i tern.
Svits presset hvidløg og løg i olien.
Bland resten i, og hæld bouillonen over og lad koge i ca. en halv time, til kartoflerne er møre.
Derefter blendes det hele – den behøves ikke være helt fin! Varm suppen op igen, tilsæt 1 dl fløde, og smag til med rosmarin, salt og rigelig peber.

Tilbehør:
Godt brød eller croutoner
Godt gennemstegt, sprød bacon
Eller grønne ærter … eller hvad du har lyst til.

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.