Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Græske lammefrikadeller - køfteGræske lammefrikadeller er en god hverdagsklassiker. Nem, hurtig at lave og med masser af smag af sommer, sol og ferier i det græske.

Hvis du ikke er til lammekød, kan du bare skifte til hakket oksekød.

Og et tip: Hvis du laver dobbelt portion, har du til dagen efter, til fryseren eller til madpakken :-)

Opskrift på køfte – græske lammefrikadeller

Du skal bruge:
1/2 kg hakket lam (eller oksekød)
2 æg
1,2 dl mælk
1 dl rasp
1/2 tsk kanel
1 tsk tørret mynte
1,5 tsk spidskommen
1 tsk salt
2 fed hvidløg

Husk også:
Olivenolie at stege i.

Sådan gør du:

  1. Bland farsen, gerne med fingrene, og lad den hvile, mens du laver tilbehøret.
  2. Steg så dine derefter i olivenolie ved middelvarme.

Tilbehør fx:
Salat.
Kartofler, fx i både, som røsti eller som kartoffelsalat.
En dip af y
oghurt med mynte og hvidløg.
En god, hjemmelavet tomatsovs.

Gem

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *