Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

Det lyder syret, men smager fantastisk. Godt tilbehør til både fisk og kød – garanteret også til juleanden, hvis du  trænger til et frisk pift. . Du tager:

1/2 kg rødbeder, skrællede og revne
1/2 citron (skallen revet og saften presset)
1 fed hvidøg, presset
frisk rosmarin, en stilk
1 spsk sesamolie
1/2 tsk spidskommen, stødt
en smule vanillepulver (ikke -sukker)
salt
peber
__________
lidt olivenolie

250 g rensede champignons i skiver
1 tsk balsamicoeddike

Vend alle ingredienser over stregen sammen, bred dem ud i et ildfast fad smurt med olie, og læg et stykke bagepapir over.

Giv fadet 10-12 minutter ved 200 grader i ovnen.

Rist champignonerne på en pande 5-6 minutter, til væden er væk. Der skal ikke olie ved, kun lidt salt og peber.

Bland det hele, stænk med eddike og spis!

 

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *