
Der skal æg til brunch, og vegetariske æggemuffins er en af mine favoritter. Virkelig nemme at lave, og de passer sig selv i ovnen, mens jeg laver andre ting.
Du kan putte mange ting i æggemuffins, men jeg foretrækker spinat – og når de er så populære til brunch, kan jeg afsløre, at parmesan nok er en del af forklaringen.
Hvis du ikke er vegetar, kan du selvfølgelig supplere med røget laks, pølse eller skinke til din brunch – og med lidt mere grøn salat til frokost. Du kan også bage æggemuffins med røget laks, hvis du foretrækker det.
Jeg laver dem i mine silicone-muffinforme. Så bliver der 12 styks.
Server dem med et stykke rugbrød, måske ristet? Frisk avocado. Og lidt grønt på toppen.

Du kan lave vegetariske æggemuffins i forvejen
Æggemuffins har den fordel, at du sagtens kan lave dem dagen før, sætte dem i køleskabet og bare lune dem. De kan også fryses og varmes fx i mikroovnen. I fryseren holder de fint i op til 3 måneder.