Instagram Facebook email ArrowDown ArrowLeft ArrowRight Back to top of page

ChokoladebrødEn småkagefavorit.

Du skal bruge:
300 g hvedemel
200 g sukker
1 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
3 spsk kakao
200 g smør
1 æg

æggehvide/sammenpisket æg
ca. 15 hakkede mandler
perlesukker

Sådan:
Hak smørret i de tørre ingredienser, og smuldr smørret, til det ligner revet os. Saml dejen med ægget. Rul dejen ud til 6 stænger på længde med dine bageplader. Læg dem på bagepapir – 3 på hver plade. Tryk dem lidt ned, pensl med æg, drys først med hakkede mandler og til sidst med perlesukker.

Bag dem ved 160° i 15-20 minutter.
Lad dem køle af et par minutter, og skær dem så i skrå snitter.

Chokoladebrød før de kommer i ovnen.

Gem

Måske også noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.